Forsikringsselskaper > Sparebank1

Vurdering av forsikringene til Sparebank1

Hvor gode vilkår og hvor god dekning gir forsikringene fra forsikringsselskapet Sparebank1? Her følger en faktabasert ekspertvurdering av alle produkter fra dette forsikringsselskapet for følgende typer forsikringer:

Vurdering av bilforsikringer fra Sparebank1

Hvor gode er Sparebank1 sine bilforsikringer? Her er en vurdering av bilforsikringene til Sparebank1, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:*Dekningstypene Ansvar og Delkasko er ikke vurdert da de er grunnleggende dekninger hvor forskjellene fra selskap til selskap er små.


Sammenlign flere bilforsikringer »


Vurdering av husforsikringer fra Sparebank1

Hvor gode er Sparebank1 sine husforsikringer? Her er en vurdering av husforsikringene til Sparebank1, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:Sammenlign flere husforsikringer »


Vurdering av innboforsikringer fra Sparebank1

Hvor gode er Sparebank1 sine innboforsikringer? Her er en vurdering av innboforsikringene til Sparebank1, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:Sammenlign flere innboforsikringer »


Vurdering av reiseforsikringer fra Sparebank1

Hvor gode er Sparebank1 sine reiseforsikringer? Her er en vurdering av reiseforsikringene til Sparebank1, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:


SelskapProduktnavnKvalitet
Sparebank1Topp
5 Defaqto stjerner

Sammenlign flere reiseforsikringer »


Vurdering av barneforsikringer fra Sparebank1

Hvor gode er Sparebank1 sine barneforsikringer? Her er en vurdering av barneforsikringene til Sparebank1, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:Sammenlign flere barneforsikringer »


Vurdering av båtforsikringer fra Sparebank1 (turbåt)

Hvor gode er Sparebank1 sine forsikringer for båtturer? Her er en vurdering av turbåtforsikringene til Sparebank1, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:


SelskapProduktnavnKvalitet
Sparebank1Toppkasko
4 Defaqto stjerner
Sparebank1Kasko
3 Defaqto stjerner

Sammenlign flere båtforsikringer (turbåt) »


Vurdering av båtforsikringer fra Sparebank1 (fritidsbåt)

Hvor gode er Sparebank1 sine forsikringer for båter til fritidsformål? Her er en vurdering av fritidsbåtforsikringene til Sparebank1, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:


SelskapProduktnavnKvalitet
Sparebank1Toppkasko
4 Defaqto stjerner
Sparebank1Kasko
2 Defaqto stjerner

Sammenlign flere båtforsikringer (fritidsbåt) »


Efaringer med Sparebank1 som forsikringsselskap

Vi har per i dag ikke fått inn noen kundeerfaringer for forsikringsselskapet Sparebank1.