Forsikringsselskaper > KLP Forsikring

Vurdering av forsikringene til KLP Forsikring

Hvor gode vilkår og hvor god dekning gir forsikringene fra forsikringsselskapet KLP Forsikring? Her følger en faktabasert ekspertvurdering av alle produkter fra dette forsikringsselskapet for følgende typer forsikringer:

Vurdering av bilforsikringer fra KLP Forsikring

Hvor gode er KLP Forsikring sine bilforsikringer? Her er en vurdering av bilforsikringene til KLP Forsikring, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:*Dekningstypene Ansvar og Delkasko er ikke vurdert da de er grunnleggende dekninger hvor forskjellene fra selskap til selskap er små.


Sammenlign flere bilforsikringer »


Vurdering av husforsikringer fra KLP Forsikring

Hvor gode er KLP Forsikring sine husforsikringer? Her er en vurdering av husforsikringene til KLP Forsikring, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:Sammenlign flere husforsikringer »


Vurdering av innboforsikringer fra KLP Forsikring

Hvor gode er KLP Forsikring sine innboforsikringer? Her er en vurdering av innboforsikringene til KLP Forsikring, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:Sammenlign flere innboforsikringer »


Vurdering av reiseforsikringer fra KLP Forsikring

Hvor gode er KLP Forsikring sine reiseforsikringer? Her er en vurdering av reiseforsikringene til KLP Forsikring, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:


SelskapProduktnavnKvalitet
KLP ForsikringReise
4 Defaqto stjerner

Sammenlign flere reiseforsikringer »


Vurdering av barneforsikringer fra KLP Forsikring

Hvor gode er KLP Forsikring sine barneforsikringer? Her er en vurdering av barneforsikringene til KLP Forsikring, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:Sammenlign flere barneforsikringer »


Vurdering av båtforsikringer fra KLP Forsikring (turbåt)

Hvor gode er KLP Forsikring sine forsikringer for båtturer? Her er en vurdering av turbåtforsikringene til KLP Forsikring, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:


SelskapProduktnavnKvalitet
KLP ForsikringKasko
3 Defaqto stjerner

Sammenlign flere båtforsikringer (turbåt) »


Vurdering av båtforsikringer fra KLP Forsikring (fritidsbåt)

Hvor gode er KLP Forsikring sine forsikringer for båter til fritidsformål? Her er en vurdering av fritidsbåtforsikringene til KLP Forsikring, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:


SelskapProduktnavnKvalitet
KLP ForsikringKasko
2 Defaqto stjerner

Sammenlign flere båtforsikringer (fritidsbåt) »


Efaringer med KLP Forsikring som forsikringsselskap

Vi har per i dag ikke fått inn noen kundeerfaringer for forsikringsselskapet KLP Forsikring.