Forsikringsselskaper > Frende

Vurdering av forsikringene til Frende

Hvor gode vilkår og hvor god dekning gir forsikringene fra forsikringsselskapet Frende? Her følger en faktabasert ekspertvurdering av alle produkter fra dette forsikringsselskapet for følgende typer forsikringer:

Vurdering av bilforsikringer fra Frende

Hvor gode er Frende sine bilforsikringer? Her er en vurdering av bilforsikringene til Frende, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:*Dekningstypene Ansvar og Delkasko er ikke vurdert da de er grunnleggende dekninger hvor forskjellene fra selskap til selskap er små.


Sammenlign flere bilforsikringer »


Vurdering av husforsikringer fra Frende

Hvor gode er Frende sine husforsikringer? Her er en vurdering av husforsikringene til Frende, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:Sammenlign flere husforsikringer »


Vurdering av innboforsikringer fra Frende

Hvor gode er Frende sine innboforsikringer? Her er en vurdering av innboforsikringene til Frende, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:Sammenlign flere innboforsikringer »


Vurdering av reiseforsikringer fra Frende

Hvor gode er Frende sine reiseforsikringer? Her er en vurdering av reiseforsikringene til Frende, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:


SelskapProduktnavnKvalitet
FrendeFrende Reiseforsikring
5 Defaqto stjerner

Sammenlign flere reiseforsikringer »


Vurdering av barneforsikringer fra Frende

Hvor gode er Frende sine barneforsikringer? Her er en vurdering av barneforsikringene til Frende, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:Sammenlign flere barneforsikringer »


Vurdering av båtforsikringer fra Frende (turbåt)

Hvor gode er Frende sine forsikringer for båtturer? Her er en vurdering av turbåtforsikringene til Frende, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:


SelskapProduktnavnKvalitet
FrendeUtvidet med tilvalg
4 Defaqto stjerner
FrendeKasko
3 Defaqto stjerner

Sammenlign flere båtforsikringer (turbåt) »


Vurdering av båtforsikringer fra Frende (fritidsbåt)

Hvor gode er Frende sine forsikringer for båter til fritidsformål? Her er en vurdering av fritidsbåtforsikringene til Frende, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:


SelskapProduktnavnKvalitet
FrendeKasko
3 Defaqto stjerner
FrendeUtvidet med tilvalg
3 Defaqto stjerner

Sammenlign flere båtforsikringer (fritidsbåt) »


Efaringer med Frende som forsikringsselskap

Vi har per i dag ikke fått inn noen kundeerfaringer for forsikringsselskapet Frende.