Forsikringsselskaper > Codan Forsikring

Vurdering av forsikringene til Codan Forsikring

Hvor gode vilkår og hvor god dekning gir forsikringene fra forsikringsselskapet Codan Forsikring? Her følger en faktabasert ekspertvurdering av alle produkter fra dette forsikringsselskapet for følgende typer forsikringer:

Vurdering av bilforsikringer fra Codan Forsikring

Hvor gode er Codan Forsikring sine bilforsikringer? Her er en vurdering av bilforsikringene til Codan Forsikring, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:*Dekningstypene Ansvar og Delkasko er ikke vurdert da de er grunnleggende dekninger hvor forskjellene fra selskap til selskap er små.


Sammenlign flere bilforsikringer »


Vurdering av husforsikringer fra Codan Forsikring

Hvor gode er Codan Forsikring sine husforsikringer? Her er en vurdering av husforsikringene til Codan Forsikring, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:Sammenlign flere husforsikringer »


Vurdering av innboforsikringer fra Codan Forsikring

Hvor gode er Codan Forsikring sine innboforsikringer? Her er en vurdering av innboforsikringene til Codan Forsikring, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:Sammenlign flere innboforsikringer »


Vurdering av reiseforsikringer fra Codan Forsikring

Hvor gode er Codan Forsikring sine reiseforsikringer? Her er en vurdering av reiseforsikringene til Codan Forsikring, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:Sammenlign flere reiseforsikringer »


Vurdering av barneforsikringer fra Codan Forsikring

Hvor gode er Codan Forsikring sine barneforsikringer? Her er en vurdering av barneforsikringene til Codan Forsikring, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:


SelskapProduktnavnKvalitet
Codan ForsikringBarn Total
4 Defaqto stjerner

Sammenlign flere barneforsikringer »


Vurdering av båtforsikringer fra Codan Forsikring (turbåt)

Hvor gode er Codan Forsikring sine forsikringer for båtturer? Her er en vurdering av turbåtforsikringene til Codan Forsikring, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:Sammenlign flere båtforsikringer (turbåt) »


Vurdering av båtforsikringer fra Codan Forsikring (fritidsbåt)

Hvor gode er Codan Forsikring sine forsikringer for båter til fritidsformål? Her er en vurdering av fritidsbåtforsikringene til Codan Forsikring, rangert etter hvor gode vilkår og dekning de gir:Sammenlign flere båtforsikringer (fritidsbåt) »


Efaringer med Codan Forsikring som forsikringsselskap

Vi har per i dag ikke fått inn noen kundeerfaringer for forsikringsselskapet Codan Forsikring.