Innboforsikringer > Fremtind Forsikring > Topp Innboforsikring

Vurdering av Topp Innboforsikring fra Fremtind Forsikring (2021)

Hvor godt dekker innboforsikringen "Topp Innboforsikring" som tilbys av Fremtind Forsikring? Hvor gode er vilkårene og hvor godt dekker denne forsikringen ved skade?

Denne forsikringen er vurdert til 5 Defaqto stjerner av bransjeeksperter innen forsikring. Det vil si at dette er en av forsikringene som er kåret til best i test innboforsikring av de som har blitt testet i 2021.


Vurderingen av innboforsikringene er faktabasert og legger til grunn en grundig analyse av vilkår og dekningssummer.

Hvor god er innboforsikringen Topp Innboforsikring fra Fremtind Forsikring?

Alle forsikringene vi tester gis en vurdering fra 1 til 5 Defaqto stjerner, hvor 5 stjerner er best. Denne forsikringen fra Fremtind Forsikring er, med sine 5 stjerner, vurdert til å være blant de aller beste innboforsikringene.


For å vurdere om forsikringen er god nok for ditt behov kan du ta en titt på vår oppdaterte guide til kjøp av innboforsikring.

Best i test innboforsikringer:

Finnes det bedre alternativer? Hvilke innboforsikringer er best i test 2021? Under er en oversikt over innboforsikringer som er bedre eller like gode som Topp Innboforsikring fra Fremtind Forsikring:


Fakta om Fremtind Forsikring:

Fremtind Forsikring er et forsikringsselskap som tilbyr privatforsikringer i det norske markedet.

Efaringer med innboforsikring fra Fremtind Forsikring:

Vi har per i dag ikke fått inn noen kundeerfaringer fra kunder på Topp Innboforsikring-forsikringen fra Fremtind Forsikring.